org baik akan klik klik!!!

Thursday, June 16, 2011

segment: akuh syayung blog akuh

hey.hai.

woot wootttt!
ni adalah segment yang kedua aku joen!
*support member! itu yang penting. kn kn?*

erm, oke

klik gmba untuk ke segment cik zulfattah :)

klik la klik la. heee :)

segmen ni sgt sgt simple, easy as ABC!

first and foremost! KENAPE AKUH SYG BLOG AKU?
hey! mestila syg incik fat oiii. cek bt sdri blog ni. hang tau dak, mcm mcm kedukaan dah cek lalui dlm proses na bt blog ni.! uhuh. tadela tadela joke!

akuh syg blog ni sbb mcm mcm memori akuh share kat sini. perna akuh ckp an, blog ni is evrything! (ye ke?) emm, mcm mcm kenangn akuh ltak kat sini. perna jugak akuh maki hamun kat blog nieyhh, tapi kalau korg perasan , kejup je la. pas mara akuh reda, akuh delete! wakakaka. sensitip woooo~ bila aku mara mulot akuh mmg jahat!

dulu kat blog nieyh, akuh pakai lagu *pelengkap hidupku by aren* lagu ni bjaya menarik hati si dia oke! ha ha ha. dia kata dia suka lagu uh, akuh pum suka gle gaban kot, tapi ye la kn, lame lame bosan jgk, tapi skali skali ade jgk tuka lagu tu balik, sbb dia yang akuh syg suka. thanks untuk dia yang support aku blogging! yaww! aku syg dia, aku syg blog aku!

na tahu betapa syg tak akuh kat blog akuh ni an, tiap kali on9, akuh akn bkak dashboard blog dulu baru akuh klik masuk facebook! padahal pade akuh la, pesbook uh lagi penting! byk info terkini pasal pgrm yg akuh kne hupdate, tapi akuh hupdate oke! hahaha!

one more is.! akuh memg suka godek godek blog bior nampak cantik! sedap mate memandang! ta mau ade sawang labah sikit pom! kalau akuh ta post entry baru pum, akuh akn bukak jgak blog, jenguk jgk, sbb akuh syg sgt, ni semua hasil akuh sdri! ewww. romantik gituuuu.

haha. oke NEXT!!!

pesanan kepada H.A.C.K.E.R!

yawww, ade jugak ke hacker blog?!! sumpah akuh ta thu, emmm, oke harapan akuh mcm incik fat jugaks lah! meyh kita pakat same same share dunia maya ni same same. dop payoh lah nop boloks sorg sorg! share itukan care. wahaaaa!! chilll~

nahaaa! NEXT!!!

blog yang akuh adore gile!

irine nadia marcello*dia bukan lembik mcm mashmello, dia lembut mcm marcello* kih kih kih :D

cik epal *sumpah sempoi gle cara penulisan, direct wooo~ outspoken!*

kwn kwn akuh yg lain akuh slalu blogwalking kat dorg. no post no new entry akuh ta msuk laa, sgala hupdate dari member blogers akuh cuba ambil tahu! peace yaww.!

sini saje celoteh akuh. oke. bye!
love.lala:)

2 comments:

Zul Fattah said...

tima kasih sudi join segmen prtama blog saya..

lala said...

u r most welcome.
trade mark : support member :D