org baik akan klik klik!!!

Thursday, June 9, 2011

HOTTyy, panas, semua bercerita tentang si shantek shumel NORA ELENA!!

heyy.hai.

oppppsy! sory TITLE post bapak panjang!

fuhh, baru berblog walking merate rate tadi..!

perghhh. manyak sgt bercerita tentang si gojes NORA ELENA!

bukan.! bukan! bukan! sumpah! bukan jeles lah!

adoi, i admit hokehh, dat gurl was demn much

*AWESOME* *AMAZING* *BEUTIFUL*

*shuke sgt tgk si shantek ni! nah kw tgk!*

*hahaha! nah kw! nah kw! hambek lagik! tgk puas puas!*


*fuhhhlamak!!gojes shangatt~*

*elok elok sikit, incik aaron dah kawen lah, !!*haha

oke,tadi setelh tgk blog blogers lain, ade yang mengutuk, ad ynag adore tahap gaban, mcm mcm persepsi org terhadap cik siti saleha kita nieyh atau lebih dikenali sbg nora elena, hmmm, ap ap pum akuh ta na kata ap lah, akuh tgk je, bab romantik dia dgn *seth tan* beragan la sdri, syok la sdri, sape ta nak laki mcm mamat nieh kn, tp that was fake, just acting, drama n not reality, dun take too serius sgt k?? just enjoy da movie, ta yah mlut pot pet pot pet duk ngutuk pasal actor dlm drama uh sbb dorg blakonb jerr,,, korg glabah sgt asal. dush dush dush, ade je mlut akuh kne tumbuk nnt kang, ta nak ckp byk. ok ok bye!
love.lala:)

6 comments:

amna said...

saya tengok akasia tu sbb teruja dgn watak yg dimainkan oleh aaron. hehehe... cik nora pun bole tahan juga. tapi lebih suke watak seth ^^ hehe

Raji and Yeen said...

hohoho yeah life is not a drama kan? ;D artis pun didnt act in their real life so masing2 ada kelebihan dan kelemahan sndri ;)

lala said...

amna: tau takpe., watak diorg tuh pergh,, rase kene lambung lambung je kalu duk berangan. kn? haishhh. yg pnting njoy the movie.

lala said...

raji&yeen: emm, tau takpe. tapi sometimes theres a lots of messge behinds hose drama. mane yg baik kita ambek la deh. hee :D

WidadCutieyGirlZ StorY said...

saya suka nora elena...:)

lala said...

widad: so so gifted kn. cntik!