org baik akan klik klik!!!

Thursday, September 2, 2010

aku sayang mereka,,

salam readers..!! :) hey alls,, this post ekceli credit to amir pali..

amir pali pye post adew tell abt his new mmber,, so lala ekceli bkn nak tiru post dye,, cume nk share jugak new famili mber lala kat sini,, hiks,, *kira kidnap idea jgk lar* hahaha,, what eva lah,, to amir pali,, jgn mara yer,,? hiks?:P

lala ta ley bloging lamew lamew.. ade kije lg yg plu di bereskan,,

***klik to see clearly***

a short story about us la yg lala buley share kat sini,, juwei tu sbg atuk.. ntah nape,, dye paling tua la kot,, (sory atuk,, u hv to accept it) tapi,, bkn tua bebenor nye,, among us la dye paling tua,, tahun 4 (SKB) kn,,? kalu ta slap,, hiks:P lala sbg mama,, ni long story pye tytle.. from matric la nieh,, smpai sni di bawak nya,, haha,, ummi lak jd papa sbb aritu kitaorg gedik gedik bt in a relationship same2.. so bla org tye lala papa mane,, lala ckap la umi tu papa nye,, so rambang2,, dapat la papa bru,, *kpd papa riff,, maaf ye,,aku adew papa bru* wah wah.. :P

anak anak..? adoii,, anak lala rami,, anak umi sikit,, pelik jew,, wah wah.. nie la tga org cucu juwei,, ta ley ramai2,, nnt atuk nak lanjew makan susah,, mahal,,! hiks:P tapi masalah nye,, mereka ni asyik berebut nk jadi adik paling kecik,, *fenim fenim* nah korg,, !dis is what u are ekceli,,! ana jd angah ye,, kat uma pom angah kn..? umisue jd along ye,, matured sket n suit u,, haha.. leen for sure jd adik sbb susah btol nk kawal leen ni,, *fobia mama* hahaha@@

ok la,, tu je la dulu lala dapat story pasal my hunney bunney famili, nnt apa ap citew pasal famili lala di UTM nie,, lala story balik uke,,? heaven to u alls guy,, daaa~ winkss@@

2 comments:

ayuy said...

im wonder,bler la korg nak dapar nenek nie?HAHAHAHA

missmiassy said...

haha,, we were waiting for a long long tyme ago sudaa~ lala da bercicit cuit dawh kot,,, but until now,, da nenek blom dikenalpasti,, *sadis sungguh*