org baik akan klik klik!!!

Friday, January 6, 2012

aku turuti semua nya~

kepercayaan ibarat nya sekeping kertas yang sgt cntik dan baik kondusinya. tak ade cacat celanya. ta ade remuk rinyuk nya. tapi once dat paper diremuk, bila bukak balik fr sure i wont retun back to normal. even kita iron skali pom ktas tu pasti ia masih ade kesan kesan remuk tu kn kn kn, that same goes to kepercayaan, fr me bila sy da sakit sgt sbb tlmpau pcyaan kn some1, it so hard fr me to apologize u! tapi do give me time to smiling bc to u n we share evrything bc.

sy mntak maaf andai cara saya tak menyenangkn kwn kwn semua, tapi believe me, sometimes i do want be the best fr u. i realised something, people never satisfied with the way we treat them, tp igt jgk la kwn: manusia ni ta mmpu untk memberi sepenuhnya kepuasan pada kita. .

i noe, i believe dat i have my own bad attitude. bukan sikit. BANYAK. saya terima kasih sgt sgt pada mereka yang berani tegur, dan pada mereka yang hanya diam dan pergi meninggalkan sy kerana sikap sikap buruk saya ni, saya maafkan anda semua andai di akhirat sana Allah tanya knp kamu berbuat begitu..

n today.. i realised something that, people treat me, people love me just kerana terpaksa. sumpah wallahi, meremang bulu roma, bergetar pangkal hati when i realised dat. that y, better tak tahu dr kita tahu. so, untk tdak ak kcwa lagi, i just keep silence, n follow the flow. these people aspect from me. saya nk bahagiakan kamu semua. percayalah. as a fren. i love my fren fromdeep of my heart, tp ... maafkn sy, attitude sy, bhaviour sy, mngecewakn anda semua.

guys, please. please n please... do wish fr me to stay strong to keep faith. sy akn cuba tidak akn merimaskn anda semua. sy akn cuba bahagiakn anda semua. tiada lg kekacauan dalm hidup kamu . itu yang akn aku cuba .. maaf kan sy. berdoalah supaya sy mampu harungi semua nie, :D

love..
new diana :)

2 comments:

haniff sani said...

kuatkan semangat lala

lala said...

thanks aniep. thanks fr all :)