org baik akan klik klik!!!

Friday, August 12, 2011

bulan puasa dan maksiattt :D

hey.hai.

heee.
hai guys. lame ta hupdate belog.
sawan labah sane sini dah.
huermmm.

ape cer puasa?
beres?
heee.

oke. akuh na share something yang happend kat akuh pg nim.
pg nie,
akuh dan lipas sgt rapat.
kamcing tahap gaban kot!
=.="!

sighh.
td tyme na bg kucing mkn,
tbe tbe rasa ada bende ringan2 merayap kat lengan!
dalam kepala da pikir labah2. yang beshar punye uhh.
pastu tbe tbe bole lak tepikir labah2 yang mcm dlm cter anaconda season-one tu kn.
kalau kne sengat terus collapse.
huh! scary
akuh ape lagi bersilat berputar berpusing 360 drjah teruss.!
hengat da tahader!
tapi rase lagi !

heeeeyyyyyyah!
hammek kau
gedebak gedebush gedebek gedebok!!!
tergolek terguling kau lipas!
haishhh =.=" lipas rupernyeee
hmm
oke.

pastukan pastukan.
lpas sahur before azan sbuh, pg toilet la kn.
tbe tbe nmpak la bessssfren akuh nie.
niehaaa.

duk merayap sana sini. nk gosok gigi pum ta sonang hati den!!
=.="!!
ko suke aku ea lipas!!!??
hurhh!

pastu lame jugaks duk dlm toilet.
smbil gosok gigi smbil mengelamun
tbe mata ni duk lilau lilau la dlm toilet uhh.
tbe tbe nmpak kwn akuh.
perghh.
"kau buat ank lagi ke weyyyyhhhh!!!"

demmmmmmm puihhh!
da beriban lipas.
geli la wei!
da lertewwww ternak lipas!!!
nihaaa. lipas buat ank lagi!!!

wa cakap luuuuu!
tbe tbe..
"Allahuakbarullahuakbar!...."
azan subuh.
hadoi.
hoi lipas. azan la wei. udah lerrrteww!
aku mals nak lyan la kn.
dia pom bukan hadoi akai nak pikiaq!!
biaq pi depo lah mau bt apa.
apa pom ta bole.

lpas sbuh pg ar toilet lg.
nk tutup air niatnya.
bukan nk skodeng ahhh.
=.="

pastu akuh tgk depo nie msih berada di posisi yang sama mcm td
akuh pun apo lagi..
hayun lapintu toilet uh.
mau tak terkejut depo..
hahaha.
akuh cut line derr.
bapak terukk.
hahaha

yang ta bole blar tu kan.
pandai kot lipas ni.
da la lari bersama2.
ta lpas kot.
ta bpisah lgsung bai!
pastu siap bg peace comel lagi kat akuh.
siap lbai2 lagi.
hahaha
bai lipas.



*bukan skodeng ngekkk*
sje potong stim kaw.
ok la ok la. akuh p men jauh jauh.
wekkk!

oke sini sje kisah aku dan lipas.
bye.
heart u ols
love.lala:)

2 comments:

haniff sani said...

apesal style lipas mcm xbesh je huhuhu

lala said...

jahat gler!!! ha ha ha