org baik akan klik klik!!!

Thursday, April 7, 2011

hey.hai.
hah hah! suda lame ta update entry! fuhh.
da lunch? yuhhhu~ baru lpas lunch. today kelas EM hbs liwat. eurgh! ta ske! sbb kelas EM aku pg aku ta dapat ap ap pom! ak pgy just na sign attendnce jep! teruk ta? serius wey. bukan na berlagak pandai EM. tapi tu la hakikat nya. aku pgy sbb ak na sign attendnce *jer*. ak lbih prefer stadi sndiri EM tuh.. pgy menyebok kat kwn kwn ke bertye insteed of blaja dlm lecture! ntah lah. dats the way i am LOL :D

hmm.few days ni alhamdulillah.ade jgak input yang akuh dapat. bole katakan misi berjaya laa. lpas misi untk tdak bawak incik lappy kua stadi bersama, akuh lbih beri fokus untuk stadi.. tapi tu laa, kadar untk ak update mklumat d *facebook* dan kadar untuk aku mengarut mencarut di *blog* jadi makin berkurang. balik bilik da le liwat! penat duh! mane smpat na update entry baru. ye dak? penat wooo~ :(

oke. malas na celoteh byk byk. one thing na gtau korg. aku pye spec da patah! pergh.. spec yg akuh syg kowt! spec yg bt akuh jdik comel tuh! bha ha ha :D *gedik!* spec tu da patah! erghh! so cut cut story, smlam akuh pgy la bli spec baru. wohhho. stil *owwldskul* style. bole kate sejibik sejiban mcm before jugaks, sbb no one yang perasan ak bli spec baru! fuhhh! sedis! tapi bgus lah, ta der la akuh na show off kn? hmm.. ta baek, ta baek~

alang alang menyeluk pekasan bior smpai ke pngkal lengan. smbil menyelam kene lah minum air! hiks. after bli spec, ak spent tyme ngn bdak tu. serius oke. sweet gler gaban bdak tu. akuh repeat oke *BDAK TU TER SGT LAH SHUMEL* seyes na mati! serunuk sgt dapat kua ngn bdak tu. having fun ngn bdak tu. huh! akuh ni da ler spesies yg suka budak. perggh lagi la. rase na lmbung lambung je bdak tu~ ha ha ha :D
thanks budak! akuh ske kua ngn kw! biler bole kua lagik?

ha ha. oke oke. kalu entry akuh pnjang sgt tader org na bc lak kang. buhsan oke MEMBACA ni. kn? ha ha ha. akuh stop kat sini dulu. ap ap hal nnt akuh rojer balik. (ceit! mcm men men msj lak na rojer rojer.poyos benor) k. bubbye. love ols.
sayanakbanyaklagi.tacukup!
love.lala:)


1 comment:

Nurul Hani said...
This comment has been removed by the author.